top of page

NEW

Plantaise

La William is een pionier in hart & nieren. De klassiekers Andalouse & Brasil die we als familiebedrijf in de jaren ’60 als eersten creëerden getuigen hiervan. Met onze nieuwe Plantaise® blijven we innoveren. Het zit in ons DNA en we willen in de eerste plaats ook gehoor geven aan de roep naar meer aandacht voor dierenwelzijn, gezondheid & milieu.

Anno 2020 zijn deze topics immers relevanter dan ooit & door een 100% plantaardige en duurzame mayo op de markt te brengen willen we, als pioniers, alvast het goede voorbeeld geven. Het Europees erkende V-Label waarborgt bovendien dat deze Vegan mayo Plantaise® van La William volledig plantaardig is.

Vegan%20Mayo%20Plantaise%20300ml_edited.

WIST JE DAT?

  • Wist je dat de naam Plantaise een samentrekking is van plantaardig & mayonaise?

  • Vegan Mayo Plantaise minder calorieën bevat dan de gemiddelde mayo op de Belgische markt? (495kcal/100ml tegenover 750 kcal/100ml).

  • Het Europees erkende V-Label afkomstig is van een onafhankelijke organisatie die er op toeziet dat de Plantaise met 100% zekerheid vegan is (v-label.eu).

  • Vegan Mayo Plantaise ook verkrijgbaar is in je favoriete frituur & samen met frietjes gebakken in plantaardige olie een 100% vegan frituursnack vormen? Een groot deel van de frituren biedt anno 2020 ook heel wat vegan snacks aan!

  • Nog maar 72% van de Belgen zichzelf een alleseter noemt die elke dag vlees of vis eet? Vooral Belgen jonger dan 34, Brusselaars en vrouwen eten steeds minder vlees
    Bron: https://www.evavzw.be/nieuws/jongeren-en-vrouwen-eten-steeds-minder-vlees

Ingrediënten

Koolzaadolie, water, azijn, mosterd (water, azijn, mosterdzaad, zout, specerijen, kaliummetabisulfiet), gemodificeerd zetmeel, rietsuiker, zout, plantaardig extract, stabilisator (xanthaangom), kleurstof (bètacaroteen), voedingszuur (citroenzuur), conserveermiddelen (natriumbenzoaat, kaliumsorbaat), antioxidant (calciumdinatrium-EDTA).

VOEDINGSWAARDEN

GEMIDDELDE
VOEDINGSWAARDE

Per 100 ml

Per Portie (15 ml)

ENERGIE

2038 kJ

495 kcal

305,7 kJ

74,2 kcal

VETTEN

WAARVAN

VERZADIGIDE VETZUREN

52 g

3,9 g

7,8 g

0,6 g

KOOLHYDRATEN

6,4 g

1 g

EIWITTEN

0 g

0 g

ZOUT

2,1 g

0,3 g

bottom of page