top of page
Gevulde courgette.jpg

Type    VEGAN DINNER         Bereidingstijd    40 min

# Pers.
04

Moeilijkheidsgraad   MEDIUM

Allergenen     /

4 courgettes

1 rode ui

1 teentje look

150gr rijst

1 eetlepel olijfolie

1 rode of gele paprika

peper & zout

verse koriander

½ theelepel komijnpoeder

¼ theelepel chilipoeder

La William Plantaise

Ingrediënten

Gevulde courgette met plantaise

  1. Verwarm de oven voor op 180 graden. Snijd de courgettes over de hele lengte in twee. Hol het middelste zachte gedeelte van de courgettes uit met een lepel. Leg de courgettehelften met de gesneden kant naar boven op de bakplaat & bak ze 20 minuten tot ze zacht zijn.
     

  2. Fruit ondertussen de rode ui & knoflook in wat olijfolie op een middelhoog vuur. Snij de paprika in fijne stukjes en stoof deze samen met de ui & knoflook aan. Voeg ondertussen het komijn & chilipoeder toe en kruid naar smaak met peper en zout.
     

  3. Kook ondertussen de rijst volgens de instructies op de verpakking. Meng tenslotte de rijst met de paprika, ui & knoflook en vul de courgettes met het mengsel.
     

  4. Werk af met de verse koriander en serveer met Vegan Mayo Plantaise! 

Alles voor de smaak!

bottom of page